Γάμος βάπτιση

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Στολισμός γάμου-στολισμός βάπτισης

Follow your dreams...


Όλα ξεκινούν με εσάς. Τις προσωπικότητές σας. Το όραμά σας. Τα όνειρά σας για όλες αυτές τις χαρούμενες και σημαντικές στιγμές της ζωής σας. θα σχεδιάσουμε τα εξατομικευμένα προσκλητήρια σας, τις μπομπονιέρες,  τις συνθέσεις λουλουδιών, το βαπτιστικό σετ και πολλά άλλα έως και την τελευταία λεπτομέρεια της διακόσμησης αλλά και την επιμέλεια του candy bar της μεγάλης ημέρας. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας, με ιδιαίτερες και εκλεπτυσμένες ιδέες που θα κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Στόχος μας είναι να αντικρίσουμε τα χαμόγελά σας και τα γεμάτα χαρά πρόσωπά σας την ημέρα της εκδήλωσής σας. Όποια και αν είναι η περίσταση θα είναι τιμή μας να μας επιλέξετε για να μοιραστούμε και να σχεδιάσουμε μαζί όλες τις "καλές και όμορφες στιγμές" σας.


Wedding Planner


Στολισμός Ναού

Ο στολισμός του γάμου είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση. Μοντέρνος, ρομαντικός,bocho,rustic, exlusive ή ότι άλλο έχετε σκεφτεί μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να το προσαρμόσουμε στα μέτρα σας!

Εξωτερικός στολισμός του Ναού
Εξωτερικός στολισμός του Ναού
Εσωτερικός στολισμός του Ναού
Εσωτερικός στολισμός του Ναού

Candy bar

Τα candy bar που δημιουργούμε είναι προσαρμοσμένα πάντα στη θεματολογία της βάπτισης. Μέσα από μια ευρεία γκάμα γλυκισμάτων αλλά και props αντικείμενων στολίζουμε το τραπέζι των γλυκών φροντίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να αναδειχθεί με τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο το θέμα μας.  

Cupcakes
Cupcakes
Ατομικό γλυκό
Ατομικό γλυκό
Pop cakes
Pop cakes

Διαθέτουμε ευρεία γκάμα θεματολογίας για οποιοδήποτε θέμα έχετε σκεφτεί για τη βάπτιση του μικρού σας πρίγκιπα ή της μικρή σας πριγκίπισας. Εσείς μόνο πείτε μας αυτό που έχετε στο μυαλό σας σαν θέμα κι εμείς είμαστε εδώ για να το υλοποιήσουμε πάντα προσαρμοσμένο στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες.

Στολισμός βάπτισης
Στολισμός βάπτισης

Photo booth

Το Photo booth είναι μια απρόσμενη έκπληξη για τους καλεσμένους σας που μπορεί εύκολα να γίνει η ψυχή της εκδήλωσης καθώς θα απογειώσει την διασκέδαση. Πρόκειται για τη λήψη και την άμεση εκτύπωση των φωτογραφιών συνδυασμένες με τα απαραίτητα αξεσουάρ (props). Στο τέλος της εκδήλωσης λαμβάνετε όλες τις φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή.Φωτογράφηση & κινηματογράφηση του γάμου και της βάπτισης σας

Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε εικόνες που θα αντανακλούν όλη την αίσθηση της ημέρας του μυστηρίου. Σε συνεργασία με επαγγελματίες φωτογράφους και βιντεογράφους θα δημιουργήσουμε με το φακό μας μοναδικές στιγμές αγάπης, χαράς, ευτυχίας και ενθουσιασμού. Θα αποτυπώσουμε την αγωνία, την προσμονή, την συγκίνηση και την έκπληξη. Μοναδικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα.


Υπηρεσία Live streaming

Προβάλετε την εκδήλωσή σας σε ζωντανή μετάδοση μέσω internet