Γάμος βάπτιση

ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Θεματικές βαπτίσεις

Σχεδιάζουμε για εσάς...


Μεγαλύτερη ευτυχία από τη γέννηση ενός μωρού δεν υπάρχει. Έτσι όταν έρχεται η πολύτιμη ώρα να βαφτίσετε το μικρό σας θησαυρό ,η ομάδα της wedding art decor με υπευθυνότητα, σεβασμό, μεράκι και αγάπη προς τους λιλιπούτειους φίλους της υπόσχετε να σας ανταμείψει με μαγικές εικόνες που θα μείνουν αξέχαστες σε εσάς και τους καλεσμένους σας !  Αν ονειρεύεσαι για το μικρό σου αγγελάκι μια παραμυθένια μια μοντέρνα ή μια θεματική βάπτιση, ότι και αν σκέφτεσαι, όποια επιθυμία και αν έχεις, η ομάδα της wedding art decor μπορεί να την υλοποιήσει !!

Η εμπειρία μας στο χώρο της διακόσμησης θα κάνει τη συγκεκριμένη μέρα γιορτή, εσείς απολαύστε αυτή την πολύτιμη μέρα αγκαλιά με το μικρό σας πρωταγωνιστή!!! 

Στολισμός Εκκλησίας &
δημιουργία Candy bar

Ένα μωρό είναι το μεγαλύτερο δώρο της ζωής! Η βάπτισή του είναι η πρώτη σημαντική στιγμή του. Οι καινοτόμες ιδέες μας για το θέμα της βάπτισής σας μαζί με τις ιδιαίτερες προτάσεις μας για μοναδικά tailor-made προσκλητήρια και μπομπονιέρες και τέλος τα χειροποίητα ζωγραφισμένα στο χέρι βαπτιστικά μας πακέτα ανάλογα με το θέμα που θα επιλέξετε, θα δημιουργήσουν αναμνήσεις που θα κρατήσετε για μία ζωή.

Μερικά από τα θέματα που έχουμε δημιουργήσει. Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας για οποιοδήποτε θέμα επιθυμήτε, όπως και πρωτότυπα θέματα τα οποία δημιουργούνται αποκλειστικά για εσάς προσαρμοσμένα πάντα στις επιθυμίες σας.    

Θέμα λουλούδι

Ιδανικός στολισμός για βάπτιση κοριτσιού αλλά και για στολισμό γάμου με βάπτιση μαζί.

Θέμα αυτοκίνητα

Θέμα δεινοσαυράκι

Θέμα Αερόστατο

Θέμα κορώνα

Θέμα Λεονταράκι 

Θέμα Βυθός(under the sea)

Θέμα Little star

Θέμα Γάτος Σπιρουνάτος

Θέμα Superheros

Θέμα σέρφ

Θέμα τσίρκο

Θέμα κύκνος

Θέμα ταξίδι

Θέμα πεταλούδα

Θέμα Αερόστατο

Θέμα μαιμουδάκι

Θέμα Ουρανός

Θέμα μονόκερος

Θέμα ταξίδι με βέσπα

Θέμα αστέρι

Θέμα κουκουβάγια

Θέμα αλογάκι

Θέμα ζωάκια του δάσους

Θέμα ζούγκλα

Θέμα Αερόστατο

Θέμα ελεφαντάκι

Θέμα λιονταρίνα

The party is here...


Πάρτυ γενεθλίων

Διοργανώνουμε το πάρτυ των γενεθλίων του μικρού σας μπόμπιρα και της μικρής ζουζούνας σας, από τη δημιουργία του candy bar μέχρι την επιλογή της τούρτας αλλά και του μπουφέ που θα επιλέξετε.