Γάμος βάπτιση

Συχνές Ερωτήσεις

Γάμος βάπτιση

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει η υπηρεσία οργάνωσης του γάμου ή της βάπτισης;

Το κόστος οργάνωσης του γάμου και της βάπτισης καλύπτει μια ευρεία κλίμακα και εξαρτάται από το είδος των υπηρεσιών που θέλετε να σας προσφέρουμε. Μετά από την πρώτη συζήτηση μαζί σας, για το είδος των υπηρεσιών που μας ζητάτε θα είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση.

Μπορείτε να μας βοηθήσετε να δημιουργήσουμε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο γάμου ή βάπτισης που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό μας;

Μπορούμε πάντα να προσαρμόσουμε την τιμή των προσφερόμενων υπηρεσιών μας σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που διαθέτει κάθε ζευγάρι, πάντα στα πλαίσια των δυνατοτήτων που υπάρχουν κάθε φορά. Σε κάθε περίπτωση αν ξέρουμε τον προϋπολογισμό είναι πιο εύκολο να ξεκαθαρίσουμε τι μπορούμε να προσφέρουμε.

Έχετε εμπειρία στο σχεδιασμό γάμου ή βάπτισης διαφορετικών μεγεθών και στυλ;

Η εμπειρεία που διαθέτουμε μας επιτρέπει να μπορούμε να αναλάβουμε κάθε είδος γάμου και βάπτισης ανεξάρτητα από το μέγεθος και του στυλ.

Πότε πρέπει να απαντήσω και να σας δεσμεύσω την ημερομηνία;

Γενικά από τη στιγμή που η προσφορά μας είναι μέσα στα πλαίσια του προυπολογισμού σας , η προσφερόμενη ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι αυτή που θέλετε, σας καλύπτουμε τις ανάγκες που έχετε, καθώς και η γνώμη που έχετε σχηματίσει για εμάς είναι θετική, καλό είναι να δεσμεύσετε την ημερομηνία καθώς οι αλλαγές που συντελούνται ειδικά στις τιμές των προιόντων είναι διαρκείς και ανεξέλεκτες. Οπότε δεσμεύοντας την ημερομηνία δεσμεύετε και τις τιμές.

Κινδυνεύω από αλλαγές τιμών των υπηρεσιών σας;

Από τη στιγμή που έχετε δεσμεύσει την ημερομηνία δίνοντας προκαταβολή, υπάρχει και δέσμευση των τιμών που σας έχουμε προσφέρει.

 Ποιές είναι οι υπηρεσίες που παρέχετε;
 

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την οργάνωση του γάμου και της βάπτισης. Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες για κάλυψη εταιρικών event, πάρτι γενεθλίων κλπ. Προσφέρουμε υπηρεσίες στολισμού, δημιουργία candy bar, salty bar, φωτογράφηση βιντεοσκόπηση, τούρτες γενεθλίων, προσκλητήρια, μπομπονιέρες, βαπτιστικά καθώς και σετ κουμπάρου.