Γάμος βάπτιση

ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΓΑΜΟΥ

Μερικοί από τους γάμους μας

Follow your dreams...

Γάμοι prive

Για τα ζευγάρια εκείνα που αναζητούν την περιπέτεια και επιθυμούν ένα γάμο μικρό σε κάποιο μαγευτικό τοπίο με λίγους ή και καθόλου καλεσμένους, η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας ακολουθήσει στην πιο ερημική παραλία, στο βουνό  οργανώνοντας για εσάς την πιο μαγευτική εμπειρία ζωής.

Weddings

Γάμος μια τόσο όμορφη και μοναδική μέρα γεμάτη από λάμψη και όνειρα αποκτά πλέον τη δίκη σας προσωπικότητα. Με σεβασμό και υπευθυνότητα στα όνειρα και τις ιδέες σας η ομάδα μας θα σχεδιάσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια όλα όσα θα κάνουν το γάμο σας να ξεχωρίσει .

Οι ομάδα μας αναζητεί για εσάς ότι πιο ποιοτικό και καλύτερο αξίζει σε έναν τέλειο γάμο !! Κορυφαίοι επαγγελματίες στο χώρο της διακόσμησης φωτογράφοι, βιντεογράφοι θα είναι δίπλα σας να σας καθοδηγήσουν με την εμπειρία τους σε ένα υπέροχο αποτέλεσμα !!!


Γάμος στο Κτήμα Μπαϊμιώτη

Γάμος βάπτιση στο Κτήμα Γρέγου

Γάμος βάπτιση στην Παναγία Φανερωμένης Βουλιαγμένη

Προτάσεις γάμου

Η wedding art decor συνδυάζει μοναδικά τον χώρο και το χρόνο πίσω από το πανάρχαιο ερώτημα (Δέχεσαι? )προσφέρει έξυπνες ιδέες για να κανείς μια μοναδική πρόταση γάμου που θα θυμάσαι για πάντα . Πρόταση έκπληξη σε ένα ρομαντικά σκηνοθετημένο σκηνικό, η σε ένα ονειρεμένο φυσικό περιβάλλον ανάλογα με την επιθυμία και το όραμα σου. Η ομάδα μας με απίστευτη διάθεση θα οργανώσει τα πάντα, από την τοποθεσία, τη σαμπάνια, την τούρτα, το στολισμό, τη φωτογράφιση και κινηματογράφηση του γεγονότος ώστε εσύ να απολαύσεις με την αγαπημένη σου αυτή τη μοναδική στιγμή, που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας!!!


Οι γάμοι μας