Οι καλύτερες ευχαριστήριες κάρτες γάμου για να γοητεύσουν τους επισκέπτες σας

2021-04-30

Για την απόλυτη ευχαριστήρια κάρτα μην ψάχνετε περισσότερο από αυτές τις χειροποίητες πέτρες αχάτη. Επιλέξτε από μια ποικιλία χρωμάτων μελανιού με φόντο τρεις διαφορετικούς τύπους πέτρας


Αυτές οι εκπληκτικές κάρτες ενσωματώνουν μερικά από τα αγαπημένα μας πράγματα  ombre, καλλιγραφία και χρυσά φύλλα! Δεδομένου ότι είναι χειροποίητα, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την ακουαρέλα ώστε να ταιριάζει με τη διακόσμηση του τραπεζιού σας.

Οι κάρτες με φούντα είναι πάντα μια καλή ιδέα, έρχονται σε μια επιλογή από μαύρο ή χρυσό


Το μοντέρνο συναντά το glam με αυτές τις ακρυλικές κάρτες  που σίγουρα θα κάνουν τη διακόσμηση του τραπεζιού σας ξεχωριστή ζωγραφισμένα φόντα καθώς και γραπτών μορφών κειμένου.

Ποιος είπε ότι η ρουστίκ διακόσμηση πρέπει να είναι απλή; Αυτές οι επιχρυσωμένες ξύλινες κάρτες έχουν τη σωστή λάμψη για έναν υπαίθριο γάμο. 

Είτε φιλοξενείτε το γάμο σε μια τροπική παραλία ή ένα απομακρυσμένο αγρόκτημα, αυτές οι εξατομικευμένες ξύλινες κάρτες φύλλων είναι ένα στοιχείο διακόσμησης που δεν μπορείτε να μην το παρατηρήσετε. Το ξύλινο φύλλο είναι εξαιρετικά γραφικό και μοντέρνο και λατρεύουμε τη λεπτή γραμματοσειρά καλλιγραφίας που χρησιμοποιείται για τα ονόματα.


Τα πουά είναι μοναδικά, ειδικά όταν συνδυάζονται με ένα πολυτελές χρυσό περίγραμμα. Αυτά έρχονται με πίκμανση ώστε να είναι έτοιμα να διπλώσουν.

Αυτές οι ακρυλικές κάρτες λέιζερ είναι τόσο κομψές και μοναδικές, που οι επισκέπτες σας θα θέλουν να τις πάρουν σπίτι και να τις στολίσουν. Με μια επιλογή από 17 διαφορετικά χρώματα και φινιρίσματα, σίγουρα θα βρείτε μια επιλογή που να ταιριάζει με τη συνολική παλέτα διακόσμησης. 

Απλώς οι σφραγίδες κεριού  είναι μια όμορφη, κλασική λεπτομέρεια που ποτέ δεν αποτυγχάνει να εντυπωσιάσει. Αυτές οι υπέροχες κάρτες διαθέτουν χειροποίητες άκρες παράλληλα με μεταξωτή κορδέλα  είναι μια κομψή κάρτα που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.