Οι μεγαλύτερες τάσεις γάμου που αναμένονται το 2021

2021-01-04

Ας είμαστε ειλικρινείς: Οι τάσεις που βλέπουμε τώρα και τι θα ακολουθήσει αργότερα το 2021 μπορεί να είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα. Δεν ξέρουμε πώς θα είναι ο υπόλοιπος χρόνος αλλά σίγουρα πολύ διαφορετικός απ' ότι ξέραμε.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι οι γάμοι το 2021 θα φαίνονται διαφορετικά: Το 80% των μελλοντικών νεονύμφων  λένε ότι η πανδημία άλλαξε τις προσδοκίες τους για το γάμο τους. Φέτος, βλέπουμε επίσης ότι τα ζευγάρια κάνουν γενικά τα πάντα πιο σκόπιμα, εστιάζοντας στην τελετή, δημιουργώντας πιο εξατομικευμένες λεπτομέρειες και ξοδεύοντας περισσότερα χρήματα ανά επισκέπτη για να τους κάνουν να νιώσουν πραγματικά ότι συμμετέχουν  και οι ίδιοι  στην εμπειρία.

Γάμοι της εβδομάδας

Σε αυτό το σημείο, οι πωλητές και οι χώροι έχουν ελάχιστη διαθεσιμότητα για το 2021. Ένας καθημερινός γάμος μπορεί να επιτρέψει σε ένα ζευγάρι να παντρευτεί στο χώρο των ονείρων τους και να προσλάβει τους επαγγελματίες που επιθυμεί.  Υπάρχουν συχνά οφέλη κόστους με έναν γάμο καθημερινής  και είναι επίσης μια ευκαιρία να υποστηρίξετε τους επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι έχουν πληγεί σοβαρά από την πανδημία.

Μεταμορφωτική ενδυμασία

Από κομμάτια που μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους μέχρι φορέματα που μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετική εμφάνιση, η προσαρμοστικότητα είναι το όνομα του παιχνιδιού στη μόδα αυτή τη στιγμή. Ευτυχώς, αυτή η τάση λειτουργεί καλά για γάμους όταν οι νύφες θέλουν να αλλάξουν το βλέμμα για τη δεξίωση ή ακόμα και να φορέσουν ξανά ένα φόρεμα για τη συνέχεια του γάμου τους.

Μικροί Γάμοι

Φέτος, βλέπουμε μια άνοδο του μικρού γάμου , γνωστός και ως οικεία γάμος με λιγότερους από 50 επισκέπτες. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα σε αυτήν τη νέα τάση, από την εστίαση στο ποιος συμμετέχει στη συνολική ατμόσφαιρα της εκδήλωσης, η οποία μπορεί να προσφερθεί να είναι πιο προσωπική και συναισθηματική - ειδικά σε μια τόσο αβέβαιη στιγμή.

Γάμοι στην αυλή

Υπάρχει πάντα κάτι ιδιαίτερο για έναν γάμο στο σπίτι και ειδικά κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας. Μας αρέσει να βλέπουμε τα ζευγάρια να αγκαλιάζουν ό, τι υπάρχει μπροστά τους, φιλοξενώντας μια οικεία γιορτή σε εξωτερικούς χώρους. 

Μη αναμενόμενοι χώροι

Γάμος σε βάρκα; ή παραλία ; Γιατί όχι! Με μια οικεία λίστα επισκεπτών, τα ζευγάρια σκέφτονται έξω από το κουτί παντρεύοντας σε μη παραδοσιακούς χώρους γάμου ή ακόμα και στην ανοιχτή θάλασσα. 

Μίνι γαμήλια τούρτα

Για λόγους ασφαλείας και για να κάνουν τους επισκέπτες να νιώθουν πιο ξεχωριστοί, τα ζευγάρια σερβίρουν ατομικές γαμήλιες τούρτες . Αυτά μπορούν να τοποθετηθούν σε καθιστικό δείπνο ή να σταλούν στο σπίτι ως απόλαυση στο τέλος του πάρτι.